Portfolio

Moeder van Alexis (2,5 jaar):

" 'Veilig, leerzaam, toegankelijk en professioneel', zo ervaren wij de Giraf. Onze dochter vraagt spontaan om naar ‘Sandra’ te mogen gaan – ook al zijn het haar dagen niet. Ze wordt er blij van, leert met andere kinderen spelen en geniet zielsveel van de uitstapjes naar de kinderboerderij en de Torteltuin. Als ouders lezen wij met veel plezier de korte verslagen over het wel en wee van onze dochter op de dag van opvang."

Moeder van Jasper (8 mnd):

"Wij zijn heel erg blij dat we ons kindje bij de Giraf kunnen onderbrengen, dat doen we telkens met een goed gevoel! Sandra is heel zorgzaam, duidelijk, grappig en creatief met de kinderen. Ook denkt ze altijd goed met ons mee."

Moeder van Teun (3,5 jaar):

 Met veel plezier en een vertrouwd gevoel brengen wij onze zoon (nu 3,5 jaar) naar Sandra. Ons mannetje is helemaal op zijn plek bij de Giraf, waar hij kan spelen, leren, ontwikkelen, en vooral veel plezier kan beleven. Ook op de niet-opvang dagen vraagt hij regelmatig of hij 'naar de kindjes' mag. Een beter gevoel kun je als ouder niet hebben! Jammer om afscheid te moeten nemen als hij naar de basisschool gaat straks... 

Ouders van Teun, Jasper, Felix, Lenna en Daphne (allemaal 4-jarigen die naar school gaan)

We willen je bedanken voor je inzet, energie, liefde en betrokkenheid voor de kinderen, Ze hebben het altijd heerlijk gevonden om bij je te spelen en leuke activiteiten te ondernemen.

Vertrekkend medewerker GOB

Met heel veel plezier heb ik de afgelopen jaren met je samengewerkt. Heel veel dank voor als je inzet, liefde en zorg die je aan de kinderen geeft. Ik waardeer je betrokkenheid, energie en enthousiasme.

Ouders van Jasper (4) en Daphne (1)

We hebben ons nooit zorgen hoeven maken. Je voelt je meteen vertrouwd. Je bent heel belangrijk voor ons geweest.